Best coffee for your business

A Kofi, la nostra única missió és brindar el cafè de més alta qualitat. Això vol dir que ens esforcem per oferir un cafè acabat de torrar i preparar amb mestratge, convertint cada glop en una experiència sensorial única. En col·laborar amb Kofi, estaràs contribuint a regalar a les persones precisament això.

Cafè Cortals Colombia

How we roast coffee?

Torrem microlots de cafè de quilo en quilo a la nostra petita torradora a més de 1010 metres d’altitut. Prestant l’atenció que cada gram del teu cafè es mereix és l’única manera d’aconseguir un torrat uniforme i constant en el temps alhora que observem cada detall per corregir-ho i aconseguir acostar-nos al torrat perfecte per a cada client.

Specialty coffee and traceability

Ens proveïm exclusivament de cafè Arabica 100% d’origen traçable, cultivat de forma ètica i sostenible, complint els estàndards de la SCA. El nostre meticulós procés de torrat maximitza el potencial del cafè, assegurant sabors excepcionals. A Kofi, la nostra passió per la sostenibilitat, la qualitat i l’autenticitat es reflecteix a cada tassa de cafè que oferim.

Sustainability. Quality. Authenticity.” Aquests són els pilars que ens defineixen i guien a la nostra missió de brindar-te el millor cafè possible.

Work together. Roast toghether.

A Kofi, et convidem a viure una experiència única a la nostra cafeteria, on podràs fer visites per veure el procés de torrat i molt més. És una oportunitat perfecta per submergir-te al món del cafè i descobrir tots els secrets que s’amaguen darrere.

A més, si ets un negoci que cerca oferir cafè de la més alta qualitat, et convidem a explorar les nostres opcions B2B. Podem proporcionar grans excepcionals i ajudar-te a crear una experiència de cafè única per als teus clients.

B2B Coffee Solutions

A Kofi, entenem les necessitats del teu negoci i volem facilitar-te el procés d’abastament de cafè d’alta qualitat. Ara pots fer les teves comandes de forma ràpida i senzilla a través de WhatsApp o email. No esperis més i fes la teva comanda avui mateix per oferir als teus clients el deliciós sabor i la qualitat que només Kofi pot proporcionar.