Bases legals sorteig kofi

BASES LEGALS DEL SORTEIG D’INSTAGRAM DE LA CAFETERIA KOFI


Organitzador: Aquest sorteig està organitzat per Noa López Bardosse, amb domicili a Av. Doctor Mitjavila 45, Andorra la Vella i NIF F239470W.


Durada: L’anunci del sorteig començarà l’11 de setembre i finalitzarà el 22 de setembre.


Participants: Poden participar totes les persones físiques, llevat dels menors d’edat. No es requereix compra per participar.


Mecànica del sorteig: Per participar, els interessats han de comentar en la publicació corresponent d’Instagram i etiquetar un amic.


Premis: El guanyador i l’amic etiquetat rebran un brunch a la Cafeteria Kofi i una bossa de cafè torrat per nosaltres.
Selecció del guanyador: El guanyador serà escollit de manera aleatòria a través de la plataforma wask.co.


Comunicació: El guanyador serà anunciat el22 de setembre a través de les històries d’Instagram de la Cafeteria Kofi i serà contactat per missatge directe a la mateixa plataforma.


Reclamació del premi: El guanyador haurà de reclamar el seu premi dins d’un mes des de la data de notificació. En cas de no fer-ho, el premi es considerarà com a no reclamat i quedarà en propietat de la Cafeteria Kofi.


Exclusions: No poden participar en el sorteig menors d’edat.


Protecció de dades: Tots els participants accepten que les seves dades siguin processades per Noa López Bardosse amb l’únic propòsit d’administrar el sorteig. Els participants tenen dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades.


Acceptació de les bases: La participació en el sorteig implica l’acceptació total d’aquestes bases legals.


Jurisdicció: Qualsevol controvèrsia que sorgeixi en relació amb aquest sorteig serà sotmesa als tribunals d’Andorra la Vella.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *